Zorgbedrijf Antwerpen verwacht meer dan 700 senioren voor dansnamiddagen

     
    
 Klaas De Scheirder 
 
    Antwerpen In september, oktober en november staan er weer dansnamiddagen met bekende artiesten op het programma in de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen. In totaal worden meer dan 700 senioren verwacht op de Radio Minerva dansnamiddagen. Er zijn acht dansnamiddagen op verschillende locaties, met telkens lekker eten, een live-optreden en veel dansmuziek.   

   

Dienstencentrum Groen Zuid in Hoboken mag op maandag 23 september de aftrap geven voor de nieuwe reeks dansnamiddagen van Zorgbedrijf Antwerpen in samenwerking met Radio Minerva. Senioren kunnen er genieten van een driegangenmenu, gevolgd door een live-optreden van Rico Zoroh & Nest. Voor en na het optreden van de artiest zorgt dj Danny Van Tichelen voor sfeer en muziek.

    

Ook Doran, Melando’s, Luc Caals, Eddy Smets, Michael Heaven, Garry Hagger en Lia Linda komen optreden op een van de Radio Minerva dansnamiddagen in de dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen. ’s Middags staat telkens een andere driegangenlunch (soep, hoofdgerecht, dessert) op het menu: stoofvlees, varkensgebraad, coq-au-vin…

    

Tickets kosten 14 euro voor de maaltijd, het live-optreden en de dansnamiddag. De tickets zijn te koop in alle dienstencentra van Zorgbedrijf Antwerpen. De namiddagen starten telkens om 12 uur.